„Сините“ започват да отработват тактиката за Черно море

0
levski 5
Снимка: levski.bg
- -

Левски проведе вчера възстановяване във фитнеса на стадион „Георги Аспарухов“. Станимир Стоилов разпореди играчите му да направят 12-минутно тичане на изкуствения терен, но като цяло тренировката премина в залата за физическа подготовка, за да не берат допълнително студ футболистите.

Треньорският щаб на Левски е притеснен единствено от травмата на Жереми Петрис, който със сигурност пропуска старта на пролетния дял. Десният бек страда от травма, която му попречи да направи пълноценна подготовка.

Трайно контузен е Билал Бари. Очаква се през уикенда той да се завърне в София и да продължи със своето възстановяване. Нападателят скъса връзки на тренировка в началото на сезона и претърпя операция. Общо отсъствието му ще бъде в рамките на 8-10 месеца, което означава, че едва ли ще се завърне през настоящия сезон.

Във вторник сините изиграха своята последна контрола, в която победиха с 4:1 Септември. Точни за състава на Станимир Стоилов бяха Рикардиньо, Цумами, Уелтън и Марин Петков.

От днес столичани започват да отработват тактиката за първия двубой от пролетния дял на шампионата. Той е срещу Черно море в събота на „Ивайло“./ „Тема спорт“