Янчев разкри целта пред ЦСКА 1948 и обяви състава за напълно окомплектован

0
todor qnchev 1
Снимка: cska1948.bg
- -

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите преди официалния си дебют начело на „червените“. В събота столичният тим приема Хебър на националния стадион „Васил Левски“ от 12:30 часа.

„Времето е еднакво за всички. Неприятно е, когато теренът е скован и не предразполага за провеждането на нормални тренировки. Каквото e за нас, такова е и за всички отбори. Не се оплакваме. Следваме си нашия план на работа. Благодаря на момчетата за старанието и усърдието в тренировъчния процес.

Към момента имаме един контузен състезател. Става дума за Охене, който има лека травма. Все пак това беше подготвителен период. Въпреки че контролите са да се доизчистват грешки и да се пробват различни начини на игра, те са важни.

Не ги делим на първенство и контроли, защото във всяка една контрола нашият отбор подходи сериозно и концентрирано. Победите в контролите дават една увереност в самите играчи и отбора. Винаги е хубаво, когато се побеждава.

Благодарим на нашето ръководство, защото знаем едно домакинство на националния стадион колко средства струва. Те направиха най-доброто за нас като клуб. В Бистрица температурите са по-ниски. Виждам предпоставки да се получи добър мач на националния стадион.

Винаги трябва да се целим по-високо. Имаме нужните играчи и организация. Имаме си цел, която да гоним през пролетния полусезон. Фокусът ни е насочен към нея. Амбицията на клуба е именно постигането на тази цел – класиране в Европа.

Във футбола няма аутсайдери, така че ще походим максимално концентрирано. Бяхме на почти всички мачове на Хебър в Турция, те също идваха на нашите. Двата отбора са наясно със силните и слабите страни на своя съперник.

Това, което искахме – да запазим ядрото на отбора, се случи. Прибавихме трима нови състезатели, където имахме нужда да засилим конкуренцията. Съставът е напълно окомплектован. За мен е много по-лесно, когато имам два равностойни състава“, заяви Янчев.