Босът на Локо (Сф): Лесни мачове няма! Ако играем силно, както срещу Ботев (Пд), ще победим

0
- -

Президентът на Локо Сф – Иван Василев – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между „железничарите“ и Септември Сф. Той заяви, че теренът на стадиона в „Надежда“ е сред много добрите и се полагат големи грижи за него.

„Надявам се, че ще успеем да победим Септември Сф. Ако играят добре, футболистите ще триумфират. В първата среща с Ботев в Пловдив се представиха силно, особено през първото полувреме. Закономерно бе равенството на Коматево. Можеше и да победим, но и да загубим. Получи се двуостър мач и играха открито и двата тима. Настроението в отбора е важно да е добро след мача срещу Септември. Те са добър отбор. Трябва да бъдем концентрирани и мотивирани, за да спечелим. Теренът ни е сред най-добрите. Полагат се много грижи за него, а и времето е хубаво. Дано се получи един хубав двубой и да зарадваме нашите фенове. По-добрият отбор да победи“, заяви Василев.

„Имаме кадрови проблеми и някои футболисти ще пропуснат срещата. Трайно контузените се възстановяват по план. Няма да бъде никак лека срещата със Септември. Лесни мачове няма. Надявам се да се получи едно наистина добро софийско дерби“, завърши той.