Хебър и Спартак (Вн) с равенство в битката за оцеляване (ВИДЕО)

0
Снимка: hebarfc.com
- -

Хебър и Спартак (Варна) завършиха 0 на 0 в последния мач от ХХ кръг на efbet Лига. Двубоят бе по-специален за домакините, които домакинстваха на собствения си стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик в мач от елита за първи път от 7 948 дни.

В 10-ата минута Виктор Митев засече центриране от корнер на границата на наказателното поле, но неточно.

120 секунди след това Иван Йорданов стреля от дистанция, но и той не намери целта.

Най-опасното положение за първото полувреме бе в последната му минута. Откай Хамдиев проби мощно отдясно, нахлу в наказателното поле и от самата аутлиния успя да върне назад. Венсан Марсел напълно необезпокояван засече от 7-8. Фигуейредо обаче с фантастична намеса успя да избие пред голлинията.

Три минути след подновяването на играта Спартак стигна до първия си точен удар. Виктор Митев стреля от около 20 метра, но слабо и право в ръцете на Петър Дебърлиев.
В 65-ата минута Дебърлиев показа несигурност при центриране от ъглов удар от негово ляво, топката кацна върху горната греда и излезе в аут.
Девет минути по-късно Хебър остана с човек по-малко. Ивайло Михайлов извърши ненужно нарушение срещу Бен Карамоко, за което получи втори жълт и респективно червен картон.

В 76-ата минута Лирой Микелс проби опасно в наказателното поле и си откри пространство за удар от добра позиция, но не успя да се разпише.
Така срещата завърши наравно и без голове.

bez ime 7