Иво Ивков обясни за лиценза и заяви: Още не е късно да извадим клуба от едно безнадеждно положение

0
ivo ivkov 2
Снимка: levski.bg
- -

Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков – е уверен, че Левски ще получи лиценз.

„Стоя безрезервно зад Станимир Стоилов. Каквото и да се случи оттук нататък, за мен периодът е много важен. Дойдоха и резултатите. Ние бяхме на път и все още не е късно да извадим клуба от едно безнадеждно положение. Ние все още имаме шанс да се класираме в Европа.

Смятам, че Левски ще получи лиценз, въпреки тежката процедура, която предстои и бордът, върху който ще бъдем поставени и която ни постави НАП. Това не е добра новина, меко казано. Друг въпрос е докога лицензът ще бъде самоцел, друг е въпросът какво ще последва, когато мониторингът последва. Ръководството реши да не съм в екипа, който ще преговаря за заключителната фаза с НАП.

С дълги преговори и колебания – новото момче, което представих вчера Джевад, тъй като клубът му Рига, ПАФОС, парите не са най-важното, много трудно стигнахме до трансфера на този млад футболист. Той е инвестиция в бъдещето на Левски, Първоначалните искания бяха категорични – 100 хиляди евро и 50% от бъдещ трансфер. Водихме много преговори на ръба, но ние също бяхме категорични. Крайният резултат е 90 хиляди евро и 40% от следващ трансфер.

Димитров е свободен агент, абсолютно без стотинка“, заяви Ивков.