Генчев каза ще има ли нови и отсече: Можем да победим всеки! Локомотив ще влезе в правилния коловоз

0
- -

Старши треньорът на Локомотив (Сф) – Станислав Генчев – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Локомотив (Пд).

„Няма как да съм доволен, след като сме загубили. Допуснахме някои неточности в защита, от които съперникът се възползва и ни отбеляза гол. Ние имахме 3 ситуации, които можеше да развием по-добре и да вкараме, но не успяхме. Така е във футбола – който допуска повече грешки, губи.

Имаме доста футболисти, които са равностойни. Трябва да можем да се справяме без всеки един. Равностоен мач.

7 мача без победа, при положение, че 5 от тях са много тежки гостувания, ние сме загубили само 2. Направихме повече равенства. Тежи ни, особено последният мач със Септември, който беше задължителен за нас. Рано или късно ще излезем от тази криза. Надявам се още при следващия мач. През първия полусезон нямаме 2 последователни загуби, надявам се и сега да продължим така. Досега сме показали, че можем да победим всеки един отбор, щом победихме Лудогорец и Левски и завършихме наравно с ЦСКА. Не виждам защо трябва да се притесняваме от който и да е противник.

В атака трябва да сме доста по-настоятелни, трябва да създаваме доста положения, за да реализираме. В защита трябва да подобрим играта.

С днешна дата няма шанс да привлечем нови футболисти. Това са момчетата – аз им вярвам и знам, че Локомотив ще влезе в правилния коловоз“, коментира Генчев.