Манчев: За нас точките са жизненоважни

0
vladimir manchev
Снимка: hebarfc.com
- -

Наставникът на Хебър Владимир Манчев похвали играта на тима в защита след днешната победа с 1:0 при гостуването на Славия, но допълни, че предвид тежките метеорологични условия двата отбора не са представили кой знае колко качествена продукция.

“Много съм доволен от характера, който показахме. Беше труден мач, защото Славия е добър отбор. Не позволихме да си развият играта. До известна степен нещата се получиха. Двата отбора бяха затруднени от тежките условия и най-вече от вятъра.

За нас беше много важно да подобрим представянето си в защита, защото в доста мачове допускахме нелепи голове. Имам забележки в атака, но е много турдно да играеш в тези условия. Днес мачът беше нервен, с доста грешки. Едва ли са се забавлявали хората по трибуните, но в крайна сметка това са условията.

За нас точките са жизненоважни. Каквото и да си говорим за играта, когато не печелиш точки не е добре”, заяви Манчев, който подготвя Хебър за победа и в следващия шампионатен сблъсък срещу Левски.

“Двамата, които висяха за следващия двубой, точно те получиха нелепи картини, но мисля, че има кой да ги замести и излизаме да победим Левски”, сигурен е треньорът на пазарджиклии.