Моци: Левски е много добър отбор, без значение моментната им форма! С ЦСКА ще ни е тежка конкуренцията, но…

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори за битката за титлата.

„ЦСКА са лидери и ще ни е тежка конкуренцията с тях, но вярвам, че накрая отново ще бъдем шампиони“, заяви той.

Според Моци „орлите“ са заслужавали да продължат напред в Лигата на конференциите, но тимът не е разкрил пълният си потенциал.

„Като цяло изиграхме добър мач срещу Андрелехт. Мисля, че заслужавахме малко повече от тях да продължим напред в турнира, но отпаднахме. Дузпите са си късмет, малко или много, но ние не показахме на какво сме способни. Сигурен съм, че отборът може да играе много по-добре. Мисля, че нещата скоро ще се оправят и отборът ще тръгне нагоре без грешка“, заяви румънецът в предаването „Арена спорт“ на БНТ.

Бившият защитник определи представянето на Лудогорец в евротурнирите като успешно и заяви, че „орлите“ ще се концентрират изцяло върху представянето си в Първа лига и в турнира за Купата на България.

„Според мен представя нето ни в евротурнирите бе успешно и сега трябва да се концентрираме върху първенството и Купата на България. Ако се раздаваме по същия начин, както досега, няма да имаме проблеми на домашната сцена“, добави той.

Моци очаква тежък двубой срещу Левски в столицата, но смята, че Лудогорец ще бъде краен победител.

„Левски е много добър отбор, без значение моментната им форма. Знаем, че ни чака тежък мач на „Герена“, но вярвам, че можем да спечелим там“, каза Моци.