Локо (Сф) е притиснат до стената

0
lokomotiv sofiq
Снимка: facebook.com/FCLokomotivSofia1929
- -

Локомотив София е притиснат до стената. Червено-черните наредиха 7 поредни мача без победа и застрашително се спуснаха надолу в таблицата. Столичните железничари не са печелили от 14 октомври миналата година, когато надиграха трудно с 1:0 у дома Ботев Враца. От тогава последваха 3 загуби (Локо Пд, Берое и Черно море) и 4 равенства. Локо се смъкна до девето място. Червено-черните имат 8 точки аванс пред 11-ият Берое, но както е тръгнало той се топи по-бързо от снега през пролетта. Тогава съставът от „Надежда“ може да се озове в групата бореща се за оцеляване.

Днес столичните железничари приемат ЦСКА 1948, който води битка за третото място. Нова грешна стъпка може да увеличи облаците над главата на старши треньора Станислав Генчев. Той пък се очаква да направи куп рокади по състава в опит да върне Локомотив-а към победния път.

Добрата новина за наставника е, че след изтърпени наказания в състава се завръщат вратарят Любенов и атакуващият халф Антонио Вутов. Станислав Костов най-после се очаква да поведе атаката на червено-черните. Рокади ще има и в отбрана.

Ръководството на Локо е взело решение да увеличи цената на билетите за домакинските мачове, въпреки че играта на тима не върви. Редовният талон от 10 става 12 лева, а този за Ложа 1 в сектор А от 15 вече е 17. ВИП пропускът е 60 лева. Пенсионри и ученици ще влизат срещу 6 лева. „Очакваме ви на стадиона да направим един хубав празник“, призоваха столичните железничари на сайта си./ „Тема спорт“