Вили Вуцов: Най-важно е в Левски да се изяснят нещата! Има ли някъде богат просяк?

0
- -

„Първото и най-важно нещо в Левски е да се изяснят нещата. Те не са ясни. 11 милиона проблеми с НАП“, коментира бившият треньор на „сините“ Велислав Вуцов. Той коментира ситуацията на „Герена“ и в другите клубове пред TV1.

„Излиза Иво Ивков на голяма пресконференция, без никой да го е карал. И сам обяви, че проблемът на Левски не е финансов, а организационен и кадрови. Мъри Стоилов даде интервю, в което каза, че ще каже истината. Ама не излиза никаква истина дотук. Не съм напълно запознат, но тези факти, от устата на тези хора, показват, че някъде има гнили неща. Още преди 3 години имах мнение, че публиката ще помага винаги. Евала! Но това не може да бъде основното перо, с което Левски да се издържа и да гради силен отбор. Ти познаваш ли някъде богат просяк? Само да проси и да е много богат“, продължи той.

„Левски ще подобри по някакъв начин играта и класирането си, но само се загатва, че има някакви проблеми, които седят настрани. Винаги ще витае кой – крив, кой – прав. И всеки ще има някаква своя истина. Знам, че има много хора, които не подкрепят това, което се случва в Левски. Нещата ще са раздвоени и разцепени. Не бих казал, че причината е само отпадането от Хамрун. Една лъжа, когато се повтаря няколко пъти, тя рано или късно лъсва. Ако наистина имаш отбор, ще влезеш във форма, но тук лошите резултати вече продължават доста дълго. Изопачават се нещата в тази посока, че отборът играел добре. Не може да нямаш нито едно голово положение и да викаш, че играеш добре. Моите разбирания за Левски са съвсем други“, каза Вуцов, за когото е известно, че не се понася със Станимир Стоилов.