Спряган за завръщане в Лудогорец подписва с отбора на Пеле! Каули продължава да впечатлява

0
- -

Спряганият за завръщане в Лудогорец Жуниор Кайсара е близо до преминаване в бразилския Сантос. Десният защитник разтрогна договора си с Истанбул Башакшехир и стана свободен агент. Той бе близо отново да облече екипа на разградчани, но преговорите между двете страни не завършиха с положителен край. Основната пречка за завръщането му при орлите бе високите изисквания за заплата, а Лудогорец привлече испанския бранител Гонзало Авила – Пипа от гръцкия гранд Олимпиакос.

Кайсара в момента е в Бразилия и тренира на базата на Сантос, като в страната информират, че е въпрос на време той да подпише договор с клуба. Първенството стартира в края на седмицата, а първият мач на отбора на Пеле е срещу Гремио.

Друг бразилец, който доскоро бе основна част от Лудогорец – Каули, продължава със силните си изяви по терените в родината си. Той премина през зимата заедно със Сисиньо в Баия и от началото на престоя си в първите си 10 мача реализира пет попадения и даде една асистенция. Феновете бяха скептични към него след привличането му, тъй като Каули не е играл професионален футбол в Бразилия, а изгражда кариерата си в Европа. Но от първите му изяви привържениците вече таят надежди за отлично представяне на Баия след завръщането в елита. Тимът гостува на РБ Брагантино в първия кръг на Серия А./ „Тема спорт“