Черно море срещу Лудогорец отново един срещу друг само няколко седмици след грозните декларации

0
Снимка: chernomorepfc.bg
- -

Какво нещо е съдбата? Само няколко седмици след грозните декларации, които от Лудогорец написаха по адрес на Илиан Илиев, сега разградчани ще трябва да се изправят отново срещу Черно море в полуфиналните сблъсъци за Купата на България. Това отреди жребият, това отреди съдбата.

Само ще припомним част от едната декларация, която писаха от Лудогорец по адрес на Илиан Илиев: „Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен. Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции.

Меко казано недостойно, още повече за претенциите на единадесеткратния шампион.

Сега Черно море и Лудогорец ще се изправят отново един срещу друг на футболния терен и разбира се в готовност за нова порция декларации. Но нека нивото да бъде по-високо! Защото българският футбол може да спечели само и единствено от два красиви мача на футболния терен, в които съдиите няма да бъдат в центъра на вниманието. Защото декларациите са ясни…