Локо ГО изпусна дузпа,но взе дербито с Бдин(ВИДЕО)

0
lokomotiv go 2023
- -

Локомотив (Горна Оряховица) постигна домакинска победа с 2:1 в дербито срещу Бдин Видин от 23-ия кръг на Северозападната Трета лига.

След този мач “железничарите”, които бяха и домакини в мача, са с актив от 50 пункта и са трети в класирането, докато видинчани са лидери с актив от 52 точки и са с равен актив с втория Локо (Мездра), който утре при успех над дубъла на Етър може да оглави еднолично класирането.

В 28-ата минута Байдаков засече прекрасно една топка в наказателното поле и от близка дистанция успя да реализира и даде аванс на домакините.

В 42-ата минута обаче именно той се превърна в грешник за “железничарите”, след като не успя да вкара спечелената от тима дузпа и в крайна сметка домакините запазиха крехкия си аванс.

Десетина минути след почивката удар на Георги Колев с глава се отби в страничната греда и така Локо пропиля още един “златен” шанс.

В 77-ата минута гостите стигнаха до изравнително попадение, което дойде от нищото.

След една центрирана в наказателното поле топка се стигна до малко нелепо попадение за гостите, които изравниха чрез Иванов.

Въпреки това обаче в 80-ата минута Георги Колев върна радостта на домакинските фенове след победно попадение във вратата на Бдин, след като овладя една центрирана топка в наказателното поле и с удар от близка дистанция реализира.

До самия край нямаше повече попадения.