Сираков изрази увереност, че Левски няма да има проблеми с лиценза си за новия сезон и загатна за големи новини

0
32160
- -

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков изрази увереност, че Левски няма да има проблеми с лиценза си за новия сезон, като загатна, че съвсем скоро отново ще има големи новини за клуба.

„Нямаме притеснения, защото състоянието на Левски е много по-добро, отколкото преди година“, категоричен е мажоритарният собственик на Левски.

Той коментира предстоящите въпроси с лиценза, които трябва да се вършат в клуба: „Ивков не е уволнен и ще си изпълнява длъжността, докато не бъде заличен от Търговския регистър“

„Той много добре знае – за изключително арогантно и невъзпитано отношение към мен, на което свидетел бе Мъри. Мъри го накара да ми се извини след 2 часа. На другият ден даде пресконференция срещу мен, а аз с такива хора не мога да работя в Левски“, каза Сираков за Иво Ивков.

„Щом съм обещал, че ще спася Левски, а това ще се случи съвсем скоро. Ще разберете скоро“, загатна Сираков и допълни: „Да, доста сериозни неща, не едно“.

„Ние го изяснихме, до снощи винаги съм таял надежда в мен, че Мъри ще размисли“, каза той в предаването „Арена Спорт“ по БНТ.

„Не мога да кажа, трябва да питате тях, но те са подложени под сериозен натиск. Знаят, че в мое лице имат приятел и на тези хора всички левскари трябва да са им благодарни, защото без тях нямаше да има Мъри Стоилов, Купа и отбор. Няма 1 милиметър нещо, което Мъри да е поискал, което да не е било изпълнено“, каза Сираков за генералния спонсор на клуба.

„Това е смехотворно. Левски е най-белият клуб в България. В него няма черни пари, всяка една стотинка минава по банков път. Феновете могат да са спокойни, защото всеки един лев е осчетоводен в клуба“, уверено каза Сираков.

„За този договор за управление – трябва само един подпис на Ивков, за да прекрати договора и да няма неустойки“, обясни мажоритарният собственик на „сините“.

„Това е целта – възможно най-много да може привържениците да бъдат разединени и отчаяни“, завърши той.