Любо тръгна със загуба, Черно море взе своето в Пазарджик

0
liuboslav penev 1
- -

Любо Пенев стартира с поражение при дебюта си като наставник на Хебър. В Пазарджик неговият тим отстъпи с 0 на 1 на Черно море.

Първата по-опасна възможност за Хебър се откри още в 4-ата минута, когато Георги Търтов проби през центъра на терена и шутира, но топката премина покрай десния страничен стълб на вратата на Иван Дюлгеров.

Алекс Фернандес шутира от далечно разстояние в ответната атака, но не успя да намери очертанията на вратата на Хебър.

Александър Василев напредна по левия фланг на нападението на Черно море в 24-ата минута и центрира към точката за изпълнение на дузпа, където Велислав Василев се справи във въздуха с персоналния си пазач и отправи изстрел с глава, който обаче не бе точен.

Октай Хамдиев навлезе в наказателното поле на Черно море отдясно и шутира от малък ъгъл, а топката прелетя на сантиметри над напречната греда в 35-ата минута.

Черно море започна по-активно второто полувреме. Александър Василев навлезе в наказателното поле на Хебър в 49-ата минута и шитура към вратата, пазена от Петър Дебърлиев, но Архан Исуф застана на пътя на топката.

Георги Търтов се озова на стрелкова позиция в наказателното поле след добре разгърната контраатака от страна на Хебър в 54-ата минута. Дюлгеров отрази удара на Търтов, след което последва добавка от страна на Алехандро Серано, която отново бе спасена от стража на „моряците“.

Исмаил Иса бе с гръб към вратата и подаде към Васил Панайотов в 59-ата минута, който с изстрел от границата на наказателното поле затрудни максимално Петър Дебърлиев, но стражът успя да избие топката в корнер.

Александър Василев излезе на чиста позиция в наказателното поле на Хебър в 73-ата минута и шутира с по-слабия си десен крак, но ударът бе твърде неточен.

След грешка от страна на Георги Вълчев в средата на терена в 78-ата минута, Даниел Димов отне и изведе Атанас Илиев очи в очи срещу Петър Дебърлиев. Нападателят на Черно море хладнокръвно промуши топката между краката на стража на Хебър, за да даде късен аванс на своя тим.

С това реално срещата приключи.