Високо напрежение в ЦСКА-София

0
cska levski bradli de noier andrian kraev
Снимка: levski.bg
- -

Напрежението от нажеженото дерби и битката за шампионската титла взе връх в лагера на ЦСКА-София в края на вчерашния сблъсък, когато Брадли де Нойер и Станислав Шопов влязоха в остър спор и бяха много близо до физическа саморазправа, пише „Тема спорт“. Действието се разви в 80-ата минута. Тогава армейците организираха бърза контраатака, при която появилият се малко по-рано Шопов получи дълго подаване и бе напълно сам по левия фланг. Родният национал обаче избърза и опита да намери с едно докосване връхлитащия напред Линдсет, подарявайки топката на син защитник, вместо да овладее и да намери по-добро решение на една от най-обещаващите червени атаки в целия двубой. Едно от тях бе да комбинира с Де Нойер , който го дублира по фланга и увеличи допълнително числовото предимство в противниковата половина.

Нидерландецът не остана никак доволен от отиграването на своя съотборник, като му го каза на висок тон и с доста ръкомахания. Шопов обаче не му остана длъжен и влезе в словесно пререкание с него. Двамата се приближиха един към друг и дори започнаха да се бутат с ръце, като бяха много близо до физическа саморазправа. Тогава се намеси Амос Юга, който ги разтърва и сложи точка на спора им. В следващите минути двамата на няколко пъти комбинираха помежду си, като до края на срещата не се стигна до нови искри между тях.

„По никакъв начин не подкрепям скандалите, като този между Шопов и Де Нойер. Да, дерби е, има напрежение но това не трябва да се случва“, коментира след двубоя треньорът на ЦСКА-София Саша Илич.