Носител на „Златната топка“ разпитва за шеф на Левски

0
13 2
- -

Футболният общественик Кирил Евтимов имаше нови интересни срещи покрай посещението си на четвъртфинала реванш от Шампионската лига между Челси и Реал (Мадрид), в който испанският гранд записа победа с 2:0. На „Стамфорд Бридж“ бургазлията се видя с бившия германски национал Матиас Замер и легендата на Челси Джо Коул.

Това е втората среща на Замер и Евтимов за последните два месеца. Те се засякоха и по време на домакинския мач на Челси с Борусия (Дортмунд) на осминафиналите на Шампионската лига. Затова сега, когато видя родния финансист, легендарният немски бранител замени традиционното си каменно изражение с широка усмивка, каквато вероятно за последно е демонстрирал през 1996 г., когато спечели Евро’96 с Германия и след това взе и „Златната топка“.

12 1

В разговора си с Кирил Евтимов Замер сподели за пореден път, че все още не може да преживее загубата на Германия с 2:3 от България на 7 юни 1995 г., когато на Националния стадион „Васил Левски“ немците поведоха с 2:0, но след два гола на Христо Стоичков и един на Емил Костадинов „лъвовете“ изковаха победата. Освен това Матиас Замер се поинтересува от Даниел Боримиров. Бившият германски национал си припомни, че има доста мачове в Бундеслигата с настоящия председател на Управителния съвет на Левски.

На „Стамфорд Бридж“ Кирил Евтимов се видя и с легендата на Челси Джо Коул, който разкри, че скоро му предстои да се види с бившия си български съотборник Георги Христов, с когото играха заедно в американския Тампа Бей Раудис.

14 2

След мача между „сините“ от Лондон и Реал (Мадрид) родният футболен общественик се видя и с капитана на Челси Сесар Аспиликуета, с когото преди няколко седмици се засякоха в Дубай. 33-годишният испански национал покани Кирил Евтимов на някой от домакинските мачове на Челси през следващия месец.

11 5