Попето стресна Хубчев преди Швеция

0
- -

Новината за контузия на един от лидерите в националния отбор Ивелин Попов сериозно притесни и треньорския щаб, а и феновете, които очакват мача с Швеция в четвъртък, пише „Меридиан мач“. Попето отпадна от групата на Спартак Москва за днешното гостуване на СКА Хабаровск в срещата от осмия кръг на първенството. Според руските медии той има проблем с връзките на коляното, който се появил по време на петъчната тренировка на шампионите.

„Получих удар в коляното на тренировка. Има леко възпаление, като вече преминах ядрено-магнитен резонанс, който показа, че не става въпрос за нещо сериозно“, обясни самият Ивелин Попов от Москва.

Той ще се прибере у нас за мачовете на националния отбор, като почти сигурно ще бъде на линия за двубоите с Швеция (31 август) и Холандия (3 септември). Попов е получил разрешение от Спартак да пътува, като ще направи консултация и с лекаря на националния отбор д-р Бисер Бочев. Със сигурност обаче той ще тренира на облекчен режим в първите няколко занимания с „лъвовете“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК