На „Армията“ чакат и Бербатов за сблъсъка с Лудогорец

0
- -

В неделя вечер температурата на „Армията“ ще достига точката на кипене за сблъсъка между ЦСКА-София и Лудогорец, който е от огромно значение за титлата. А ръководството на червените се погрижи да покачи градусите сред феновете, като им осигури среща с Мартин Петров. Това ще се случи по време на станалия вече традиционен „Армейски следобед“.

„Един от най-големите любимци на червената публика – Мартин Петров, ще се срещне с вас. Между 18:45 – 19:30 часа легендарният ни играч ще бъде на обичайното място – теренът пред сектор А, за да раздава автографи и да се снима с всички привърженици.

А после се местим на „Българска армия“, където ни предстои още един много важен финал. Мартин Петров ще подкрепя ЦСКА срещу Лудогорец! Бъди там и ти!“, съобщиха от клуба.

На трибуните е очакван и Голмайстор №1 на националния отбор Димитър Бербатов, пише „Тема спорт“. Той също се изстреля към шеметна кариера в чужбина точно от ЦСКА. В момента Бербатов и Мартин отново са в един екип, като първият е кандидат за президент на БФС. И съвсем естествено, е подкрепян в битката му срещу Борислав Михайлов от ЦСКА-София.

„Червените“ имат аванс от 2 точки пред Лудогорец. Съставът на Саша Илич ще влезе с приповдигнато настроение в битката, защото през изминалия уикенд записа историческо постижение – 10 поредни победи като гост. Днес Съдийската комисия към БФС ще оповести и рефера, който ще ръководи напечения сблъсък. Фаворит да надува свирката е Георги Кабаков, а вариант е и Валентин Железов.