Наско Сираков все още не се е спрял на нов треньор

0
- -

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков – все още не се е спрял на треньор, който да поеме тима от лятото, пише „Тема спорт“. След напускането на Станимир Стоилов сините бяха поверени на Елин Топузаков. Той обаче е временно на поста и ще го заема до края на кампанията. Очаква се след това столичани да бъдат водени от чуждестранен специалист, който има добра визитка. На „Герена“ обаче трябва да побързат, защото вече изостават със селекцията за следващата кампания. А се очаква през лятото да има и изходящи трансфери. Затова времето вече притиска шефовете.

Сред спряганите имена за „Герена“ е Славиша Йоканович. Сърбинът бе поканен в Левски именно от Наско Сираков през 2013 година. Престоят му в клуба обаче бе кратък. В момента сърбинът води Динамо Москва. Руското издание „Еврофутбол“ обаче съобщава, че двете страни ще се разделят с края на кампанията.

Така 54-годишният специалист става свободен агент. Caмо преди две седмици Йоканович беше обявен за един от вариантите пред Левски за наследник на Станимир Стоилов от лятото. Информацията беше на словенското издание „Ногомания“.