Легенда на Левски: Нещата в отбора вървят, въпреки напускането на Стоилов! Има време за селекцията

0
- -

Легендата на Левски – Стефан Аладжов – коментира темата за селекцията и дали от „Герена“ имат време да я направят бързо след края на сезона. Славният защитник на сините коментира и представянето на отбора срещу Ботев Пловдив при откриването на „Колежа“.

„Не знам как стоят нещата с лятната селекция. Много неща се случиха на „Герена“ и нямам представа дали ще разполагат и с необходимите финанси. Може би ще мислят по тази тема след края на сезона. Ако тимът играе добре, има вероятност да оставят Елин Топузаков да води отбора. Защо не? Всеки треньор има право да направи селекцията си. Има време. Нека да минат мачовете. Вече има ръководство и то ще преценява. Не знам дали ще се назначава и спортен директор. По време на първенството малко трудно може да се мисли за селекция“, заяви Аладжов пред „Тема Спорт“.

„Левски постигна хубава победа, но сините трябваше да вкарат поне още един гол. Много пъти сме говорили, че 1:0 е коварен резултат. Преди гола на Рикардиньо Ботев Пловдив уцели гредата и ако бяха вкарали, не се знаеше какъв щеше да бъде крайният резултат. Дори ставаше лошо за Левски. Сините са свикнали да играят пред пълни трибуни и това не стресна тима. Не беше проблем. Хубавото е, че взеха трите точки, но трябва да решават по-рано мачовете си, защото в другите двубои може и да не се стигне до победа. Отборът тръгна нагоре след негативната серия преди това. Дано да продължи по същия начин. Сега предстоят мачове със Септември София и Локо Пловдив. Няма слаби отбори в Първа лига и трябва футболистите да се вложат на максимум, за да спечелят. Вярвам, че могат да се преборят с тези опоненти. Вървят нещата в тима въпреки напускането на Станимир Стоилов“, добави още той.