ЦСКА-София отбеляза 75-годишнината с ден на отворените врати на стадион „Българска армия“

0
3452712
- -

ЦСКА-София отбеляза 75-годишнината на клуба с ден на отворените врати на стадион „Българска армия“. Привържениците на отбора имаха възможност да влязат в съблекалнята на „червените“ и да разгледат терена и музея на клуба.

„Величие – това е призванието на армейския клуб. Надяваме се добрите времена да продължават. Титла, купа, стадион – всичко това подхожда на ЦСКА“, заяви изпълнителният директор на клуба Стоян Орманджиев.

По случай празника от клуба са организирали множество инициативи през днешния ден – детски футболен турнир, изложба „Родени за величие“, а официалната церемония е довечера от 18 часа във Военния клуб, където ще се съберат легенди на клуба, олимпийски и световни шампиони, носили червения екип.

Навръх 75-ата си годишнина ЦСКА-София направи специална изложба, на която бяха показани някои от най-великите моменти от историята на клуба.

Изложбата бе под надслов „Родени за величие“, какъвто е и девизът на празненствата по случай празника на „червения“ клуб.

Изложбата, която показва и някои от най-големите имена в историята на ЦСКА, е разположена в пространството пред официалния фен магазин на стадион „Българска армия“.

На нея феновете могат да видят кадри от емблематични мачове от историята на ЦСКА-София, както и ликовете на някои от най-великите футболисти на „армейците“.