Легенда на Берое: Този път бием Септември! Ще се спасим, после ще се вземат решения за бъдещето

0
- -

„Септември ни победи с 2:1 в Стара Загора, но сега няма да има шанс. Този път ние ще бием с 2:0″, предрече пред „Мач Телеграф“ легендата на Берое Васил Драголов. В последно време той е сред постоянното присъствие в ложата на стадиона под Аязмото.

„Много са причините да спечелим този мач. Ние все пак сме един от най-авторитетните и качествени отбори в елита. Важно за нас е да се оправим и да покажем истинското си лице в петте мача, които ни остават“, продължи Драголов.

„Аз смятам, че ще се спасим. После ще се вземат решения за бъдещето. Със сигурност ще има събрания. Не може отбор като Берое да няма спонсор. Трябва да се намери такъв. В момента общината, благодарение на кметът Живко Тодоров, прави каквото може, но не е достатъчно за отбор от Първа лига“, отсече шампионът с Берое за 1986 година.

„Признавам си, че Берое не играе добре в момента. Не мога да си обясня защо. Имаме и треньор, който не е случаен. Но като гости стоим по-добре, но не вкарваме. Лошото е, че у дома хем не играем добре, хем също не вкарваме. Имам мнение, макар и да не съм запознат с подробности от кухнята. Според мен обаче доста от чужденците, които имаме, не са на нивото за такъв отбор. Смятам също така, че трябва да обърнем следващото първенство по-голямо внимание на школата си и момчетата от региона. Има начин как да бъдат налагани в първия отбор. По двама на сезон, не е проблем. Не знам обаче защо не се прави“, коментира Драголов. Според него това би върнало и част от феновете на трибуните.

„В момента няма значение дали мачовете са в почивен ден, или делник. Хората вече предпочитат да си стоят у дома и да гледат пред телевизора. Така си спестяват споровете по трибуните, както и главоболията от слабото представяне на отбора“, каза още легендата.