Лацио и Рома идват за мача на националите

0
- -

Световната квалификация България – Швеция е предизвикала сериозен мениджърски интерес, съобщава „Тема Спорт“. Сблъсъкът от група А е утре от 21:45 часа на стадион „Васил Левски“ (пряко по БНТ 1). Чрез БФС място в ложите са поискали агенти от Италия, които работят с римските грандове Лацио и Рома. Както е известно, това лято двама играчи от Първа лига бяха продадени на Апенините. Защитникът на Лудогорец Хосе Паломино премина в Аталанта, а младият бранител на Славия Петко Христов подписа с Фиорентина. На проби в Удинезе беше талантът на Ботев Пловдив Крис Добрев. Очевидно българският футбол се котира доста добре на Ботуша.

Освен от Италия мениджъри ще има и от Швейцария. Става въпрос за агенти, които работят с Лозана и Грасхопърс. В Лозана наскоро премина Валери Божинов.

На „Васил Левски“ свои представители ще изпратят от федерациите на Холандия и Франция, които утре играят помежду си по същото време в Париж. На 3 септември (неделя) трикольорите гостуват в Амстердам.

Вчера играчите на Петър Хубчев за първи път са били запознати от треньорския щаб с играта на съперника, футболистите са гледали мачовете на Тре кронур през юни – победата с 2:1 над Франция и контролата с Норвегия – 1:1. Хубчев е наблегнал и на първия двубой между нашите и Швеция в Стокхолм през октомври миналата година, загубен с 0:3.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК