Житница и Тракия с голово реми, играч на домакините стигна до болница

0
zhitnitsa trakia
- -

Житница и Тракия (Стамболийски) завършиха наравно 2:2 в среща от предпоследния редовен кръг в „А“ ОФГ – втора фаза, втора група. Срещата се игра в събота на лошия терен на стадиона в град Стамболийски.

Домакините от Стамболийски поведоха в 30-та минута, а Франц Станев изравни. Две принудителни смени се наложи да направи треньорът на гостите от Житница Венцислав Павлов. Тимът на Тракия поведе отново в 46-та минута, но юношата Мартин Антонов изравни.
Футболистът на гостите от Житница Иван Гайдаджийски бе откаран в болница в следствие на тежък сблъсък с противников състезател. Гайдаджийски ще прекара няколко дни в лечебното заведение, но се чувства относително добре. „Най-важно е, че Иван Гайдаджийски е добре, макар да е в болница. Надяваме на бързото му и пълно възстановяване“ – това споделиха от щаба на гостите от Житница.

Иначе тима на Житница продължава да бъде водач в тази група с мач по-малко и 19 точки. Тракия (Стамболийски) е 4-ти с 12. В последния кръг Житница е домакин на Спартак (Болярци), като със същия тим е и отложения мач на „оранжевите“. Тимът от Стамболийски гостува на Раковски.