Скандал! БФС остави без купа и медали третия на Югозапад!

0
- -

БФС остави без купа и медали третия в първенството на Югозападната Трета лига ФК Кюстендил,научи Kotasport.com. В събота възпитаниците на Мартин Йорданов победиха с 1:0 Банско и завършиха на трето място в групата. В събота футболиситте на Вихрен получиха купа и медали в Сандански,първенецът Марек още преди седмица получи своите. Затова и неслучайно футболисти,треньори и ръководители в Кюстендил останаха разочаровани.

„“Уважаеми“ господа от БФС,

Уведомяваме Ви, че вчера – 27 май 2023 год.(събота), на стадион Осогово в гр. Кюстендил, се проведе среща от Югозападна Трета футболна лига, на която се определи класиралият се отбор на престижното 3-то място в лигата.

Та, Господа от БФС!

Искаме да Ви уведомим, че ФК Кюстендил спечели бронзовите медали в това първенство! Редно беше да знаете и да бъдете там, в края на срещата, за да връчите медалите и купата на футболистите! По този начин щяхте да засвидетелствате елементарно уважение към спортистите и феновете на ФК КЮСТЕНДИЛ!

Ако проблемът Ви е финансов, трябваше да предупредите ръководството на отбора, което щеше да закупи медалите и купата за собствена сметка!“ – написа в профила си в една от социалните мрежи силният човек в клуба Митко Терзийски.terziyski nov