Неприятна новина за ЦСКА-София

0
braqn moreno
Снимка: cska.bg
- -

Нападателят на ЦСКА-София Браян Морено не само, че няма да се върне в игра до края на сезона, но няма да може да започне и пълноценна лятна подготовка. Колумбиецът получи контузия в коляното по време на домакинството на Лудогорец (0:1) на 30 април. Той започна като титуляр, но се наложи да бъде заменен от Маурисио Гарсес в 67-ата минута.

23-годишният футболист правеше добър сезон, въпреки че така и не успя да се утвърди като неизменна част от стартовата единайсеторка на Саша Илич. Морено бе на терена в 25 шампионатни мача, като само в 8 от тях бе титуляр. Въпреки това отбеляза 9 гола. Разписа се веднъж и в 3 срещи за Купата. В Лигата на конференциите игра в 5 двубоя, в които не успя да реализира. Повече попадения за армейците от Браян в първенството имат единствено Дюкенс Назон (17) и Гарсес (10).

В лазарета на ЦСКА-София с тежка травма е Брадли де Нойер. Нидерландецът скъса връзка на коляното при 4:0 над Хебър в Пазарджик. Бекът се подложи на операция и ще бъде извън терените поне половин година./ „Тема спорт“