Кандидат №1 за нов треньор на Левски пее на над 200 души, напълни жълтите страници на медиите в родината си

0
savo miloshevich
Снимка: partizan.rs
- -

Смятаният за фаворит за нов треньор на Левски – Саво Милошевич – накара за пореден път на „Герена“ да се замислят сериозно дали е най-удачният избор за наследник на Елин Топузаков. Бившият национал на Сърбия напълни жълтите страници на медиите в родината си. Повод за това станаха изявите му по време на сватба. И то пред 200 души.

Милошевич украси тържеството на Неманя Милетич. Саво хвана микрофона и събра мъжката част от гостите и младоженеца около себе си. „Хитовете не спираха за радост на гостите“, обявиха медиите в западната ни съседка.

Саво, който преди мача на Левски с Черно море дойде на крака, за да разговаря с Наско Сираков и останалите фактори на „Герена“, е известен с певческите си умения. И при всяка възможност успява да ги покаже. Това обаче е коз в страна на опозицията против неговото идване начело на „сините“.

„Певец ли ще вземаме, или треньор?“, питат и с право враговете на Наско Сираков. На „Герена“ обаче още не са оповестили на кого са се спрели, след като водят разговори с други специалисти. За „сините“ се спрягаха Хуан Карлос Карседо, Миодраг Божович и Марко Николич.

Смята се обаче, че Милошевич е успял да излезе с едни гърди пред тях заради далеч по-скромните финансови условия, които е поставил. В Сърбия обявиха, че той е поискал 18 000 евро на месец за услугите си, което е далеч по-малко от това, което са потърсили останалите. Божович и Николич не падат под парите, които се вземали като треньори в Русия. А там, особено в момента, се раздават баснословни суми./ „Мач Телеграф“