Джони: ЦСКА ще вдигне титлата, трябва да се сложи край на хегемонията! Не става само с чакане, съдии и помощии

0
- -

Легендата на ЦСКА – Георги Велинов – сподели пред „Мач Телеграф“, че още този уикенд ЦСКА-София може да спре хегемонията на Лудогорец. Той заяви, че е впечатлен от характера, който отборът е показал през този сезон и това му е направило най-сериозно впечатление.

„Аз очаквам ЦСКА да стане шампион. Моите очаквания са ясни и съм си пожелал шампионската титла. Видях, че има феърплей още в мача между ЦСКА 1948 и Лудогорец в Бистрица, който завърши 2:2. Радвам се, че се играе истински. Сега на „армейците“ им остават два мача. Трябва да си решиш сам съдбата и това е моментът. Ако това не се случи, за мен няма да е нормално. Затова вярвам във футболистите и треньорите. Доста интригуващ сезон се получи през тази година. ЦСКА ще вдигне титлата! Всички го чакаме това и трябва да се сложи край на хегемонията на Лудогорец. Не става само с чакане, съдии и помощи. Дай Боже, всичко да е нормално и да е както трябва. Най-нормалното нещо е сега ЦСКА 1948 да се хвърлят и на нас. Всеки скача срещу ЦСКА и всеки играе на кръв. Всеки един играч и отбор си играе за честта. Аз мисля, че ЦСКА показа много хубави игри през този сезон. Резултатите са най-важни в крайна сметка и те са на лице. Особено сега, в последните срещи, най-важна е победата. В мачовете, в които тимът гостуваше, съм на мнение, че показаха също много силна игра. Така не е изглеждал отборът от дълго време, което е хубаво. Радвам се, че ги постигнаха тези резултати. Това е показателно, че има колектив и характер този отбор. Това го има в ДНК-то на ЦСКА!“, заяви той.

„Най-голямо впечатление през този сезон ми направи това, че Саша Илич направи един солиден колектив. Това е най-важното в един отбор. Един тим трябва да е сплотен и задружен, за да има резултати. Това се вижда на терена. Излизат и се хвърлят за ЦСКА! Раздават се докрай, а това е от изключително значение. Дай Боже, да вдигнем титлата още този уикенд. Ако Левски победи в Разград, а ние победим ЦСКА 1948, ще сме шампиони. Това е напълно нормално да се случи, защото Левски играе стойностен футбол. Не изключвам като опция така да се развият нещата. За слабостите на отбора може да говорят треньорите. Те си знаят най-добре какво и къде трябва да се подобрява. Обещал съм на внука си, че ще вдигне титлата! Той е на 4 месеца и ще го заведа да вдигне трофея!“, завърши с усмивка Велинов.