Пенев: Отборът летеше директно към Втора лига

0
liuboslav penev 2
Снимка: facebook.com/fchebarofficial
- -

Наставникът на Хебър Любослав Пенев даде мнението си след победата на своя тим над Берое. Тимът от Пазарджик победи с 3:1 “заралии” и си осигури оставане в елита.

“Отборът летеше директно към Втора лига, но с много работа, благодарение на момчетата се постигна целта. Имахме две опции – бараж или да останем, а това по-рано през сезона не съществуваше. Това е една награда, оставането е съвсем заслужено.

Едва ли някой е вярвал, че ще се спасим, но от първия миг заявих на момчетата, че идвам, за да започнем една съвместна работа за оставането в Първа лига. И това се постигна.

 

Всички са футболисти на Хебър. Аз ги подготвям еднакво за предстоящите мачове. Искам да ги похваля момчетата, заслужен успех. Аз обичам такива предизвикателства, резултатът е налице. Благодаря на феновете, на ръководството и на момчетата.

 

Аз имам ангажимент до края на първенството, а и не знам какви са плановете на тима. До момента това не е коментирано. Най-важното до момента бяха мачовете.

 

Абсолютно, всеки мач го играем по един и същ начин. Абсолютен феърплей навсякъде. Не искам да влизам в тази теми. Не участвам, нито ме интересуват. Мен ме интересува футболната част”, заяви Пенев.