Ранно изплащане за НБА и Баскетбол на winbet.bg

0
basketball (1)
- -

Баскетболът е един от най-популярните спортове за поставяне на залози на winbet.bg, поради което родният игрален сайт е подготвил някои специални функционалности, насочени именно към феновете на тази игра.

 

Инструментът “Ранно изплащане” позволява на потребителите да се възползват от автоматично затваряне на техните залози, стига подкрепеният от тях отбор да поведе с определен брой точки. По този начин се елиминира възможността за неприятна изненада – твоят отбор да има солидна преднина, но да претърпи криза в играта си и в крайна сметка да загуби срещата. Ето и какво точно представляват двете споменати функции:

 

Ранно изплащане НБА

 

Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (NBA) е най-популярното първенство в този спорт в света, а WINBET има предложения за всички срещи от него на своя сайт.

 

Феновете на НБА могат да се възползват от функция за ранно изплащане за срещи от Лигата на извънземните. Ако отборът, на който те са заложили поведе с 20 точки разлика, това ще означава автоматично затваряне на залога и маркирането му като печеливш, независимо от крайния изход на срещата. Нужно е да се спомене, че функцията работи само с предварителни залози, поставени преди началото на срещата.

 

Ранно изплащане Баскетбол

 

В “Ранно изплащане Баскетбол” играчите могат да се възползват от подобно затваряне на залога им при определена преднина за подкрепения отбор. Функцията работи при мачовете от най-силните баскетболни турнири в Европа, а именно испанската Лига АСВ, френската ЛНБ, германската ББЛ, италианската Серия А, както и в европейските клубни състезания Евролига и Еврокъп.

 

В мачовете от тези първенства е достатъчно даден отбор да поведе с 18 точки, за да се активира функцията Ранно изплащане и залозите в негова полза да бъдат затворени преди края на срещата и без значение какъв е крайният резултат.

 

Отново трябва да се уточни, че функцията работи единствено за залози, поставени преди началото на съответния двубой.

 

Защо е полезна функцията Ранно изплащане?

 

В WINBET функцията “Ранно изплащане” работи при спортовете футбол и баскетбол. Този инструмент бързо се превърна в любим на потребителите, тъй като внася допълнителна сигурност в техните залози. Както е известно, в спорта има непрекъсната динамика, което често води до изненадващи обрати, дори при солидно изоставане. Благодарение на Ранно изплащане, залагащите могат да се чувстват сигурни, че ако подкрепените от тях отбори поведат с голяма разлика, то това ще означава сигурно затваряне на залога, дори при последвал изненадващ развой. Абсолютно е възможно тази функция да бъде задействана повече от веднъж в рамките на един мач, в случай на размяна на водачеството между участващите отбори със съответната разлика.

 

WINBET Бонус Парк с три награди до 10 000 лева всеки ден

 

Всеки регистриран потребител на winbet.bg има правото да завърти веднъж на ден колелото на късмета в WINBET Бонус Парк. При всяко завъртане колелото ще изтегли три печеливши сектора, а потребителят може сам да реши коя от наградите да активира, стига да желае това.

 

Възможните бонуси са както следва:

 

  • Кеш бонус (с или без депозит);
  • Безплатен залог за Live Казино или Спорт (с или без депозит);
  • Безплатни игри (с или без депозит);
  • Специален подарък-изненада от футболната легенда Христо Стоичков;

Промоцията е валидна до 31 юли, като завъртането на колелото не изисква правенето на депозит.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.