Ганчев и Стоилов гледаха ЦСКА с агент

0
- -

Няколко ръководни фактори в ЦСКА изгледаха проверката вчера. На нея присъстваха синът на собственика Гриша Ганчев – Данаил, главният мениджър Стойчо Стоилов, спортният директор Пламен Марков и шефът на школата Стефан Яръмов, пише „Тема спорт“. В компанията на Ганчев и Стоилов бе агентът Николай Жейнов, който проследи почти целия спаринг заедно с тях.

В Панчарево бяха още треньорът на Локо Пд Воин Войнов и бившият играч на Левски и ЦСКА Георги Славчев. Войнов разузнаваше Марица, който е съперник на смърфовете на 1/16-финал за Купата на България. Специалистът следеше и част от състезателите на армейците с малко минути от началото на сезона. Георги Славчев пък наблюдаваше изявите на сина си Георги Славчев-младши (18 г.), който действаше като офанзивен халф, а за десетина минути бе и централен нападател.

В Панчарево беше също нападателят Фернандо Каранга, който пропусна проверката заради стомашен вирус. Божидар Чорбаджийски подновява тренировки с ЦСКА от понеделник, тъй като е наказан за мача на националите с Холандия. Той обаче не се появи на базата.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК