Ас на Левски отказва да преподпише! Лудогорец се прицели в него

0
noa sonko sundberg
Снимка: levski.bg
- -

Ноа Сонко Сундберг има договор с Левски до следващото лято. Заради интереса към него от чужди отбори ръководството на клуба му предложи нов контракт. 27-годишният футболист обаче е отказал споразумението да бъде удължено. Това означава, че през зимата той ще може да води преговори с който си пожелае и след края на сегашната кампания да премине в нов тим като свободен агент. Това поставя тима от „Герена“ в незавидна ситуация. Ако шефовете не успеят в близко бъдеще да убедят защитника да се обвърже за дълго с клуба, то те ще бъдат принудени да го продадат. Защото ще рискуват да го изпуснат без пари след сезон 2023/24.

Интересното е, че новият треньор на сините Николай Костов направи Сундберг втори капитан, като бранителят носи лентата в отсъствието на Николай Михайлов. Повишаването в йерархията обаче също не е убедило Сундберг да преподпише с Левски. Сериозен интерес към него проявява Лудогорец.

С изтичащ контракт в края на кампанията е и националът Андриан Краев. Сините също опитват да сключат ново споразумение с халфа./ „Тема спорт“