Доминик Янков: За  мен нямахме нужния късмет днес

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Българският национал Доминик Янков логично бе разочарован, след като неговият Лудогорец завърши 1:1 в домакинството си на Олимпия Любляна в двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„За  мен нямахме нужния късмет днес. Създадохме доста положения, просто не можехме да реализираме“, каза той минути след края на мача в Разград.

„Дава ми се шанс да играя. В предишния сезон бях контузен и нямах игрови минути. Сега играя от началото на мачовете и се чувствам добре“, заяви той относно добрата си форма.

Янков анализира къде са били проблемите на разградчани: „Първите 20 минути може би подценихме мача и не тръгнахме както трябва. След гола се оправиха нещата. Създадохме доста положения, но нямахме късмет днес“.

„Отборът със сигурност навлиза във форма. Оправиха се нещата след втория мач с Балкани и този с Етър. За мен вървим в правилната посока, но във втория мач с Любляна трябва да сме по-концентрирани пред вратата, за да победим“, открои възхода на Лудогорец офанзивният халф.

„Имаме си старши треньор и хора от щаба. Ще гледаме къде можем да подобрим нашата игра, за да изчистим грешките си“, завърши той.