Левски иска наказание за Натанаел

0
- -

Левски поиска БФС да накаже защитника на Лудогорец Натанаел. Това става ясно от решенията на Дисциплинарната комисия към футболната централа след дербито на „Герена“. Най-сериозната претенция на „сините“ е за ситуацията, когато бразилецът удари Антонио Вутов в лицето и получи жълт картон. От „Герена“ са категорични, че нарушение е за червен. Както само KotaSport.com информира, Натанаел така или иначе ще отнесе солидна санкция. Тя обаче идва от собствения му клуб. Подробности може да си припомните ТУК.

Дисципа обаче отложи решението си по този казус. „Разглеждането на инцидентите от срещата както и подаденото в срок сезиране на ДК от ПФК „Левски” София съобразно чл. 11, ал.5 от ДП 2017/2018 се отлагат за следващото редовно заседание на комисията. Дисциплинарната комисия при БФС изисква становище на Съдийската комисия при БФС по компетентност“, се казва в официалното становище на комисията.

По 1 мач наказание отнесоха вратарят на „сините“ Божидар Митрев и Сисиньо от Лудогорец, които бяха изгонени. Освен това Митрев е глобен с 200, а Сисиньо с 500.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК