ЦСКА-София се цели в национал на Черно море

0
cska cherno more djonatan lindset viktor popov
- -

ЦСКА-София продължава да работи по лятната си селекция, която все още не е завършена. Както „Тема Спорт“ вече писа, „червените“ ще опитат да привлекат поне още двама нови футболисти до затварянето на трансферния прозорец у нас на 7 септември. Сделките ще се осъществят след гостуването на Берое, когато настъпва паузата в първенството заради националните отбори. Армейците играят в Стара Загора на 2 септември, в полезрението на столичани са няколко футболисти, включително и двама от българския шампионат. Един от тях е защитникът на Черно море Виктор Попов. ЦСКА-София продължава да държи под око десния бек на варненци и проявява интерес към неговото привличане. Попов е неизменна част от избраниците на националния селекционер Младен Кръстаич.

На армейците им предстои мач с моряците тази събота, срещата е от 21:15 часа на клубното съоръжение в Борисовата градина.

Преди няколко дни Илиан Илиев сподели в интервю пред „Тема Спорт“, че на този етап няма намерение да се разделя с бранителя. Не е изключено обаче в последния момент да се стигне до трансфер на Попов.

Припомняме, че през лятото на 2016-а ЦСКА-София привлече от Черно море вратаря Георги Китанов, който бе неизменен титуляр в продължение на малко повече от година, преди да отстъпи мястото си под рамката на Витаутас Черниаускас. На по-късен етап червените имаха интерес и към Мартин Минчев, който бе желан и от Лудогорец, но в крайна сметка бе трансфериран в Спарта Прага.

Армейците почти сигурно ще привлекат краен бранител в следващите дни, като имат и опция с чуждестранен състезател.

И тази година в ЦСКА-София ще спазят традицията си да взимат играчи в началото на месец септември, часове преди затварянето на трансферния прозорец./ „Тема спорт“