14-годишен юноша на Академия Металург бележи за Миньор Чикаго!

0
denis ivanov
- -

14-годишният юноша на футболната академия “Металург” Перник – Денис Иванов, отбеляза в дебюта си за “Миньор” Чикаго. В горещото време, чуковете разгромиха с 9:0 японския тим “Шогун Уинд” 1988. По два гола за победата добавиха младата надежда Симеон Стоянов и бившият професионален играч Мирослав Манолов. По веднъж се разписаха нападателят Едуард Начев, играещият помощник-треньор Дамян Димов и американецът Уилиям Бутлер.

Младият перничанин Денис Иванов е в САЩ, заедно със семейството си. Поводът са две успешни операции на сестричката му Мартина. Малката 6-годишна чаровница се въстановява бързо и всички очакват момента, в който ще проходи сама. Операциите на детето и възстановителните процедури се извършиха в детска болница, в Сент Луис, щата Мисури.

“Радваме се, за визитата в Чикаго на цялото пернишко семейство. Благодаря от сърце на родителите Боряна и Мартин Методиеви, че разрешиха на синът им Денис да дебютира за “Миньор” Чикаго. Той се справи чудесно, веднага се адаптира към мъжкия футбол и разкри част от своя потенциал. Ако продължава в същия дух, го очаква бляскаво футболно бъдеще”, коментира създателят на “Миньор” Чикаго – Николай Василев.