Браво! Футболист от Трета лига подписа договор в Словения!

0
nikola neychev
- -

Третодивизионният Академик Свищов осъществи впечатляващ трансфер.Привлеченият това лято играч от Ботев (Пловдив) – Никола Нейчев, подписа професионален договор със словенския „Табор“ (Сежана, Словения).
Това е втори професионален договор за централния защитник, който преди да се присъедини към състава на „студентите“, бе станал професионалист в отбора на „Ботев“ (Пловдив)
Нейчев е от Силистра и записва професионален дебют в Първа Лига на 17 години с фланелката на Ботев (Враца) при победата на врачани над „Локотомив“ (Пловдив) на Лаута с 4:2.След преминаването си при „канарчетата“, той записва 28 мача във Втора Лига с отбора на Ботев (Пловдив), преди да премине в редиците на Академик.
Той вече записа и дебют като титуляр за новият си отбор при равенството с Рудар 1:1 игран пред собствена публика.
Младият бранител записа пълни 90 минути и се представи на добро ниво, участвайки в изграждането на атаката при попадението на своя отбор. Освен със стабилните си изяви в защита, Нейчев можеше да донесе и победното попадение за своя отбор, след центриране от корнер, но удара му се размина на сантиметри от гредата.