Бербатов: Ако трябва с една дума да кажа Стилиян е борец

0
chernomoretz marek (57)
- -

Димитър Бербатов коментира участието си в „Мача на Надеждата“, завършил без победител 3:3. Той заяви, че всичко е минало много добре. Според него участниците също са си свършили работата на терена, макар и на по-бавни обороти.

„Всичко мина много добре, доволен съм от факта, че показваме, че можем да се обединяваме особено на днешния празник. Получи се чудесно. Надявам се и на вас ви е допаднало, на хората пред телевизорите. Тези на стадиона бяха вълшебни. Ние също си свършихме работата. На малки обороти, но се постарахме“, започна Бербатов.

„Свикнал съм да откривам резултата. Хубаво чувство е, защото вкарва едни емоции, които преди съм изпитвал в официални мачове. Сега няма как, но когато има такъв мач пак искаш да вкараш, пак искаш да покажеш колко си добър. Нормални черти са за един състезател“, добави той.

„Това са хубави мачове. Участвал съм в няколко. Каузата беше такава, че ни обедини. Надявам се да има и други каузи. Може да се съберем, да подкрепим фондация, за да направим празник“.

„Ако трябва с една дума да кажа Стилиян е борец. Всички знаем как играеше футбол на терена – бореше се и се раздаваше. Това го направи и извън терена, тъй като се пребори с нещо доста коварно. Тази дума го описва най-добре“, каза още Димитър Бербатов.