Голмайсторът на Левски: Никога не се предаваме,ще се борим за Купата!

0
rikardinio
Снимка: levski.bg
- -

Централният нападател на Левски Рикардиньо остана много доволен от победата над Дунав в 1/16-финалите за Купата на България. Бразилецът отбеляза първите два гола срещу втородивизионния тим. Той се разписа в Русе през първата част – първо след самостоятелен пробив и хубав диагонален изстрел, а след това реализира дузпа.

„Никога не се предаваме! Ще се борим за купата. Щастлив съм от двата гола. Само Левски! Слава на Бога!“, написа 22-годишният бразилец.

До момента той има 6 точни изстрела в общо 21 мача през кампанията. В първенството Рикардиньо реализира 4 пъти в 14 срещи. Преди да опъне мрежата на драконите, не се бе разписвал от 18 септември, когато го направи при 2:2 срещу новака в елита Крумовград в Пловдив. През този сезон централният нападател изостава от графика си от миналия. През пролетта той наниза 9 попадения в 17 шампионатни срещи.

Рикардиньо използва вчерашния почивен ден, за да посети зимния курорт Боровец. Той бе в компанията на дефанзивния халф Дарлан и централния защитник Келиан ван дер Каап. Тримата пуснаха и видео в социалните мрежи как се забавляват на снега.