Кокала за Бербатов: Ако искаш да си президент, трябваше да отидеш на протеста!

0
Снимка: facebook.com/blueheartslevski
- -

Последният треньор направил Левски шампион Емил Велев зачекна Димитър Бербатов и неговия екип. Кокала заяви, че е ако бил кандидат за президент на БФС, щял да присъства на протеста на феновете срещу Борислав Михайлов и управлението му. Пред Sportlive.bg Велев каза, че не е видял на протеста нито Димитър Бербатов, нито Стилиян Петров или Мартин Петров. Според него поне един от тримата е трябвало да присъства на събитието, което оплиска с кръв центъра на София. Кокала също така бе категоричен, че Борислав Михайлов едва ли иска да продължи да бъде президент на БФС след нещата, които се случиха последните седмици.

„Всички искат промяна, но каква промяна с кой и какво…Нали имаше протест. Аз ако имах претенции да съм президент на БФС, щях да съм на протеста отпред пред Националния стадион „Васил Левски“. А аз не видях нито един от тримата да е там. Аз щях да съм там, ако искам такава промяна“.

„Имаше организиран протест. Те две години протестират. Защо не бяха там? Четох изказване на Бербатов, че не е бил там. Ако са били там, нали щяха да ги снимат. Щяха да кажат – Бербатов е тук, Стилиян Петров е тук, всички са тук. Аз поне не съм видял информации, че са присъствали на протеста. Според мен Боби не е чак толкова безразсъден човек, за да не вижда каква е обстановката и да не иска повече да е президент на футболния съюз“, заяви Кокала.

Изненада: Градев се кандидатира за президент на БФС!