Ръгбист спи с дъщерята на президента на САЩ

0
- -

Сексафера с Иванка Тръмп върти най-великият играч в историята на американския футбол Том Брейди. Легендарният куотърбек от НФЛ и шампион с „Ню Инглънд Пейтриътс“ е съпруг на най-прочутия модел на новото време Жизел Бюндхен, пише „България днес“. 40-годишният мачо и огнената бразилка са женени от 6 г. и имат две деца, а отношенията им са обтегнати и са пред развод.

Футболистът вкарва в леглото 35-годишната щерка на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2004 г. Том тогава е 27 г., а Иванка току-що е навършила 21 г., коментират медиите отвъд океана. Слуха за вземане-даване между Брейди и наследничката на империята Тръмп потвърди доскорошният говорител на Белия дом. В тв предаване Антъни Скарамучи изтъкна, че Брейди отказва заради Жизел традиционното гостуване на шампионите в НФЛ при държавния глава.

В началото на февруари Том е в основата на титлата на „патриотите“, дошла след най-забележителния обрат в историята срещу „Атланта Фалкънс“.

„Бюндхен ревнува Том от Иванка и е била твърдо против неговото присъствие в Белия дом. Не мога да го докажа, но интуицията ми го подсказва. Тя не иска съпругът й да бъде близо до Иванка Тръмп“, коментира Скарамучи. Президентът Тръмп е заклет фен на Брейди и преди време се изцепи, че смята футболиста за идеален зет.

Снимка: pinterest.co.uk

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК