Отлични новини за Ботев преди Битката за Пловдив

0
- -

„Жълто-черната“ половина на Пловдив има сериозен повод за радост. Любимецът на бултрасите Тодор Неделев вече е възстановен и ще излезе като титуляр в градското дерби утре, пише „Меридиан мач“. За последно Неделев игра при домакинството на Левски и дори вкара гол за началото на обрата до 2:1. Халфът пропусна гостуването на Лудогорец, както и мача с Локо (ГО) за Купата на България.

Тодор Неделев бе аут заради частично разкъсване на кръстни връзки. Той се подготвяше по специална програма, но вече цяла седмица тича и не изпитва болка. Днес ще мине последния фитнес тест, който ще покаже какво е общото му състояние, но от клуба издадоха, че Неделев вече е добре и това е само формалност. Очаква се той да започне от първата минута срещу Локомотив, като ще играе на обичайната си позиция по дясното крило.

Треньорът на Ботев Николай Киров има още един повод за задоволство. Крум Стоянов също е възстановен и ще бъде на негово разположение за мача утре. Все пак Стоянов най-вероятно ще остане на резервната скамейка и може да се появи в игра евентуално след почивката, ако ситуацията на терена го налага.

Белия няма други проблеми с контузени или наказани футболисти, като може да разчита на всичко най-добро за така важния мач на тима му.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК