„Червени“ фенове грабнаха Стенли заради среща с шеф на ЦСКА 1948

0
stiliqn petrov dobrin gionov
Снимка: Фейсбук/ Стилиян Петров
- -

Фенове на ЦСКА-София нападнаха Стилиян Петров. Причината е публикация във Фейсбук на славния бивш халф на ЦСКА, Селтик и Астън Вила. Той е имал среща в Лондон с Добрин Гьонов, който е във великобританската столица заради семинар, организиран от Висшата лига на Англия. Гьонов е провел разговори с директора на международните отношения – Матю Мореул, както и с хора от администрацията на лигата.

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 е направил и специален подарък на Стенли – фланелка на „армейците“ с името на Петров и номер 19.

„Двама страстни футболни ентусиасти в оживен разговор за красивата игра наричаща се футбол. Благодаря за подаръка“, написа Петров към фотосите, които публикува.

Публикацията на големия капитан на българския национален отбор обаче отприщи вълна от негативни коментари от фенове на ЦСКА-София, които най-меко казано недолюбват ЦСКА 1948. Стилиян бе обвинен от някои в предателство, други заявиха, че си е вкарал голям автогол в битката за смяна на властта в БФС, а трети стигнаха и по-далеч…

„Кво ти стана бре, Stiliyan Petrov .. Тия ще ги борите и изхвърлите от футбола ни или тепърва ще се ухажвате с тях.. Щото ако е второто.., по-добре отсега се откажи! Или поне се огледай и замисли , че явно падаш от небето..“, написа популярният „червен“ фен Асен Мечката.

Днес Стилиян Петров направи нова публикация. В нея той разкри защо е получил фланелката от Добрин Гьонов.

„Нека внеса малко повече информация около поста ми вчера.

Фланелката с номер 19 е подарък към мен за помощта и вниманието, което оказвам към човек от клуба и неговото семейство, борещи се с коварната болест. Всеки един човек изразява благодарност по различен начин. Футболните разногласия са извън този пост!Нека останат независими, когато говорим за нещо много по-важно и съществено.

Приятен уикенд“, написа Стенли.