Берое – от 3:0 до 0:3 и само четирима останали

0
beroe sebastiqn viq
- -

Берое и Славия изиграха и двата си мача от редовния сезон и записаха огледални резултати. На 19 август заралии разбиха съперника си под Аязмото, а сега паднаха със същия резултат в столицата.

Съвсем логично е да има полюсни представяния, като само четирима играчи присъстват и в двата стартови състава на Берое. Подобно текучество е неприемливо за два различни сезона, а какво остава това да се случи в рамките на един шампионат. Вратарят Ачинели, защитниците Франко Рамос и Скуадроне и нападателят Трибуле са единствените, стартирали в двата двубоя, докато Темитопе, Еспиноса, Алгара, Гаврилов, Пачаме, Политано и очакваният с толкова нетърпение Себастиан Вия бяха в състава при поражението сега.

Шефът на Славия Венци Стефанов пък показа малко неуместна ирония по отношение на състава на гостите, определен като сбирщина от безработни чужденци, защото 11 легионери (сега поне имаше един българин) разбиха „белите“ с 3:0 само за едно полувреме през лятото. Тогава на два пъти се разписа Севайос, а един гол вкара Скуадроне./ „Мач Телеграф“