13 часа феновете на Етър рисували знамето с Трифон

0
- -

13 часа феновете на Етър рисували огромното знаме с лика на Трифон Иванов, стана ясно след мача с ЦСКА, пише „Меридиан мач“. То бе спуснато от козирката с подобаваща хореография в бяло-зелено-червени димки, неговия №3 и надпис „Легендите на умират“. Любопитното е, че и всички „червени“ фенове от отсрещния сектор посрещнаха с аплодисменти лика на покойния Трифон Иванов, който освен за Етър, игра и за ЦСКА.

„С прекрасна хореография почетохме великия Трифон. Имах удоволствието да бъда един от тримата участници в направата на това уникално знаме… Рисувахме го 13 часа, без да спрем нито за храна, нито за вода и приключихме малко преди един в полунощ. И когато вчера го видях да се спуска от козирката, и всички вие с виолетови флагове и тройки отзад, едвам сдържах сълзите си… Легендите са живи и докато има хора като нас, никой няма да забрави делата им! Това е пътят, предаваме от поколение на поколение виолетовата любов“, написа Пламен Геров – един от авторите на хореографията.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов също заяви на страницата си във фейсбук: „Етър спря лидера в Първа лига ЦСКА-София. Благодаря на виолетовите за сърцатата игра и пълното себераздаване на терена. Благодаря и на хилядите великотърновци, които близо 100 минути не спираха да подкрепят нашите момчета. Само Етър!“.

Снимка: facebook.com/FanClubEtar

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]