Сливнишки герой посочи виновник за боя: И ние ли трябва да си вземем кикбоксьор?

0
- -

Треньорът на Сливнишки герой Петър Малинов гостува в актуално студио „Дерби“, с водещ Георги Симеонов. Наставникът говори за боя в Сливница след мача с Рилски спортист (1:2). След края реферът Благой Манов беше бутан, а авторът на двата гола за самоковци Петко Петков – бит от няколко човека.

„Мачът протече много добре спортно-технически, но главно действащо лице беше съдията. Казват, че сме го били и малтретирали. Има едно бутане и приключва всичко. Искаше му се обяснение, но бой не е имало. Беше бутнат, но не и бит. Охраната си свърши работата, прибра го съдията. Проблемите дойдоха от централния нападател на Самоков Петко Петков. Той цял мач тормозеше съдията, заплашваше го. Той беше за гонене поне два пъти. Реферът не посмя. След мача пък гостите тръгнаха да чупят съблекалнята, ние ги питахме защо. Един от нашите им каза „Селяни“ и Петко налетя на бой. Той посегна първи и удари. Оттам стана боят. Свалиха го на земята Петко Петков, но това беше ответна реакция. Двама-трима му налетяха и го свалиха. Това е истината. Искам да го питам него и ние ли трябва да си вземем кикбоксьор. Защото той е нокаутирал футболист на Марек при спряна игра в предишния кръг. И никой не смее да му каже нищо, нито го наказват, нито нищо“, заяви Петър Малинов в студио „Дерби“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]