След сериозен интерес от чужбина, Лудогорец стартира акция „нов договор“ за Лукоки

0
- -

Ръководството на Лудогорец е стартирало акция „нов договор“ за Джоди Лукоки. В последния месец холандецът си спечели титулярно място и показва все по-силни игри, които не са останали незабелязани за чуждестранните клубове, пише „Тема спорт“. Това е накарало шефовете на орлите да предприемат действия по задържането му за по-дълъг период. Причината е, че договорът на Лукоки е до лятото на 2018-а и от Нова година той ще е свободен да преговаря с всеки клуб. Той дойде в Разград през юни 2015-а. Първоначално Лукоки не успяваше да се наложи и се заговори за преотстъпването му в Холандия. Това обаче не се случи и постепенно крилото дочака своя шанс. След изваждането на Върджил Мисиджан от състава Лукоки се утвърди на десния фланг и е с основна заслуга за победите на тима в последно време. Изключително силно игра той при победата над Хофенхайм (2:1) за Лига Европа. Холандецът се превръща в един от любимците на Димитър Димитров-Херо, в който в първия мач със Судува дори го използва на върха на атаката. Желанието на специалиста е играчът да остане. Вече са били проведени първоначални разговори с футболиста.

Продължава да няма промяна в положението на Мисиджан. Вура е все така извън групата на орлите. Както е известно, той отказа предложение за нов договор, като мениджърът му с отделни клаузи извива ръцете на клуба. Холандецът отпадна от избраниците на Херо още за първия мач от групите на ЛЕ с Истанбул Б. Според запознати Мисиджан дори няма да вземе участие в учебната игра с дубъла по време на паузата в шампионата заради световните квалификации.

С изтичащ договор през лятото е и нападателят Клаудиу Кешерю. Румънецът не е особено долюбван от Димитър Димитров и често остава на пейката. Така бе и в двубоя с Хофенхайм. Така реално цели трима футболисти от Нова година могат да преговарят с други клубове. Напълно вероятно е Мисиджан и Кешерю да не успеят да се разберат с ръководството на Лудогорец за нови контракти. Развитие се очаква чак в края на ноември.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]