Киселичков: Още не мога да прежаля загубата от Дунав! Традициите са, за да се нарушават

0
todor kiselichkov
Снимка: facebook.com/PFCDobrudja1919
- -

Старши треньорът на Добруджа – Тодор Киселичков – сподели мнението за нулевото равенство със Септември (София).

„Ние искахме страшно много да спечелим и излязохме с тази нагласа. Опитахме да дадем всичко, което зависи от нас. Допуснахме грешки, които неминуемо се случват в мачовете. Доволен съм от старанието на футболистите, опитаха да се раздадат максимално. Имам известни забележки в играта ни в атака. С оглед на събитията на терена, мачът логично свърши 0:0.

Много бързо се ориентирахме как ще играе отборът на Септември. Бяха избрали по-защитен план на игра, разчитайки на контраатаки. Не ни изненадаха. По този начин създадоха няколко ситуации. На терена са два отбора, които искат да играят футбол. За съжаление ние изпуснахме доста и това беше разковничето да можем да спечелим мача.

Още не мога да прежаля загубата от Дунав. Доминирахме, а загубихме с 0:2, но това е футболът. Едва ли е повлиява на днешния мач. Чакахме това предизвикателство, така че бяхме концентрирани изцяло върху този отбор.

Труден мач ще бъде, Марек показа, че е доста добър отбор. Играе силно у дома. Доста време нямат загуба вкъщи. Традициите са, за да се нарушават. Без значение от техния резултат днес, ние отиваме, за да спечелим мача“, каза Киселичков.