ЦСКА-София ще търси отмъщение за загубата в последния мач на „Армията“

0
ludogorets spas delev olivie verdon
Снимка: ludogorets.com
- -

На 10 декември 2023 г. ЦСКА-София изигра последния си мач в своя дом „Българска армия“. Съперник беше Лудогорец, който за съжаление на хилядите по трибуните победи с 1:0 с късен гол на Спас Делев. И разбираемо, след последния съдийски сигнал, разградчани празнуваха на „Армията“, знаейки, че забиват звучен шамар на своя най-голям съперник в последните години.

Днес шампионите отново се готвят за празненства. Причината – дори и равен им осигурява титлата. И точно заради това ЦСКА-София може да им развали празника – както „орлите“ го сториха преди половин година на „Армията“. Факт е, че Лудогорец на 95% е шампион за 13-и път. Но една победа за тима на Стамен Белчев ще отложи с още няколко дни теоретичното коронясване на разградчани. След това пък за „орлите“ следва финал за Купата на България и гостуване на Черно море. Така че победа на ЦСКА-София ще направи намали разликата на 7 точки, 3 кръга преди края. И грешна стъпка на Лудогорец на „Тича“ също би повишила напрежението.

Фокусът на днешния мач пада основно върху това дали „орлите“ ще узаконят 13-ата си титла. Но същевременно мачът е със голямо значение и за „червените“. И тук не говорим само за емоционалния момент, а и за това, че второто място е изключително важно за отбора на Стамен Белчев. Още повече, ако Лудогорец спечели Купата на България, защото то ще даде право на участие в Лига Европа, или с други думи казано – минимум 4 мача в евротурнирите. Така че ето още една причина ЦСКА-София да иска да вземе трите точки на всяка цена./ „Мач Телеграф“

Стамен Белчев прави резки промени за Разград! Може да има сериозно „побългаряване“